İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer açıkladı: Tarkan, İzmir konserinin gelirini ne yapacak?

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah'ın ilk konuğu oldu. Tunç Soyer programda, İzmir’in kurtuluşunun 100. yıldönümü kutlamalarında Gündoğdu Meydanı’nda sahne alan Megastar Tarkan'ın konserden hiç para almadığını ve paranın tamamını bağışladığını açıkladı.

İzmir'in kurtuluşunun 100'üncü yılı etkinlikleri kapsamında Gündoğdu Meydanı’nda sahne alan Megastar Tarkan, yüzbinlerce İzmirliyi coşturdu.Kutlamalar için Kordonboyu’na akın eden yüzbinlerce İzmirli meydanlara sığmadı. Tarkan'ın 9 Eylül'de İzmir'de verdiği konser dünya tarihine geçti. Megastar Tarkan'ın verdiği bu konser dünyada düzenlenen ücretsiz konserler arasında ilk 5'e girdi.



TARKAN KONSER GELİRİNİ BAĞIŞLAYACAK


'İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah' programına konuk olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, programda Tarkan’ın konserden hiç para almadığını açıkladı.

İsmail Küçükkaya programda herkesin merak ettiği "Tarkan para almadı mı?" sorusunu sordu. Tunç Soyer ise kendisine yöneltilen bu soru karşısında, "Tarkan’ın 9 Eylül konserinden cebine 1 kuruş girmedi. O kadar yüce gönüllü ki. Alması gereken ücreti hayır işine aktaracak. Yurt mu yapsın, kreş mi yapsın diye konuşuyoruz. Tarkan eşsiz bir dost ve çok kıymetli bir star. Saçtığı ışık hepimizi aydınlatıyor." dedi.

 

Üsküdar'da polise çekiçli ve silahlı saldırı! Emniyet'ten açıklama... TOKİ 37 şehirde yeni arsa satışına başlıyor MMORPG oyunları 2024! Eskiden yeniye en iyi 10 MMORPG oyunu
Sonraki Haber