Taş Kağıt Makas dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Rıza özgürlüğüne kavuştu, Umut gözaltına alındı!

Başrollerinde Ekin Koç, Burak Yörür, Ozan Güven, Hande Ataizi ve Serra Arıtürk'ün yer aldığı Taş Kağıt Makas 13. bölümü ile ekrana geldi. Dizide bu hafta; Rıza yıllar sonra özgürlüğüne kavuştu ve Umut cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındı. Taş Kağıt Makas dizisi izleyicilerde merak ve heyecan yaratan sahneleriyle sosyal medyada gündem oldu. İşte Taş Kağıt Makas dizisinin 13. bölümünde yaşananlar...

Kadri’nin “Aslında dandik bir oyun gibi durur ama taş, makası kırar. Makas, kağıdı keser. Kağıt, taşı sarar. Taş serttir, kırılmaz ama ağırlığı başına dert olur. Kağıt esnektir, her yere uyum sağlar ama kolayca kesilebilir. Makas, keskindir, acımasızdır ama bir o kadar da kırılgan” sözleri ile Taş’ın Umut, Kağıt’ın Harun ve Makas’ın da Fecir olduğu anlaşıldı. Dizinin adının da aslında nereden geldiğini gösteren bu sahne sonrasında büyük oyunu kimin kazanacağı merak uyandırdı.

Büyük kurnazlık: Narin cinayetinde deliller bakın nasıl karartılmış! Galatasaray Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde! Resmen açıkladılar Narin Güran'ın dereden çıkarılma anı ortaya çıktı! Narin'in 19 gün neden bulunamadığı ortaya çıktı! Narin Güran cinayetindeki 18 dakikalık sır perdesinde neler yaşandı? Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı!