TBMM karıştı! Adil Karaismailoğlu DEM'li Ali Bozan’ı tekme tokat dövdü!

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)'nde yumruklar konuştu. AKP’li eski Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu ile DEM Partili Ali Bozan’a yumruk attı. Kavga eden vekilleri CHP'li Ömer Fetih Gürer ayırdı.

This browser does not support the video element.

Genel Kurulda İYİ Partinin "vergi dilimleri" hakkındaki grup önerisi üzerinde partisi adına söz alan DEM Parti Mersin Milletvekili Ali Bozan, TÜİK'in açıkladığı enflasyon verilerinin gerçeği yansıtmadığını savundu. Bozan'ın TÜİK ve AK Parti'ye yönelik sözlerine AK Parti milletvekilleri sert tepki gösterdi ve kürsüye yürüdü.

Bu sırada TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, birleşime ara verdi. Gerginlik arada da devam etti. Yaşanan arbede sırasında Bozan'ın yere düştüğü görülürken CHP'li bazı milletvekilleri araya girerek milletvekillerini ayırmaya çalıştı. Bozan daha sonra Genel Kurul salonundan çıkarılarak muhalefet kulisine götürüldü.

Eski Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu yumruklarını konuşturdu. DEM Partili Ali Bozan'ın Karaismailoğlu'na 'hırsız' dediği için gerginlik yaşandığı iddia edildi.

Cübbeli Ahmet Hoca'ya saldırı: Boğazını sıkıp ağır küfürler ettiler! ABD askerinin başına çuval geçiren 10 kişi hakkında yeni gelişme! Ekrem İmamoğlu’ndan yargıya sokakla gözdağı: Hodri meydan! Batuhan Karadeniz'den canlı yayında kumara teşvik! Gazeteci Murat Ağırel için infaz emri: İşte tehdit videosu... 'Yeşil' maskeleriyle Amedspor maçına giden 11 kişi gözaltına alındı