Teknik direktör istikrarsızlığı Göztepe'nin düşüşünü hızlandırdı

Göztepe, Hırvat teknik direktör Stjepan Tomas ile anlaşma sağlayarak, Süper Lig’e yükseldiği 2017-2018 sezonundan itibaren 8. kez teknik direktör değişikliğine gitti. Sarı-Kırmızılılar'da en istikrarlı isim, 2 dönem görev yapan ancak 2 kez kovulan Tamer Tuna oldu. Trabzonspor maçın Stjepan Tomas'ın ilk maçı olacak.

Göztepe, 15 yıllık aranın ardından 2017-2018 sezonunda Süper Lig’e dönmüştü. Sarı-kırmızılılar, ligdeki ilk sezonuna Tamer Tuna yönetiminde başlamış ve sezonu 49 puanla 6. sırada kapatmıştı. Sezon sonunda Tamer Tuna ile yollarını ayıran Göztepe yönetimi, 2018-2019 sezonuna Bayram Bektaş’la başlamış ancak üst üste alınan kötü sonuçlar sebebiyle 16. haftada Kemal Özdeş göreve getirilmişti. 

Kadıköy buz kesti, Aslan dev derbide kükredi! Metin Arolat'ı dostları yalnız bırakmadı Süper Lig'de 2024-2025 sezonunun şampiyonu Galatasaray "F.Bahçe'nin penaltısı fiyasko! G.Saray kırmızı kart görmeliydi" Jose Mourinho: Salakça bir cevap olarak görülecek ama... Okan Buruk: ... bu yüzden rahat maç oldu!