TEKNOFEST Adana kapılarını açtı! Vatandaşlar teknolojiye akın etti... Selçuk Bayraktar: Bir kez daha kendi rekorumuzu kırdık!

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının ana yürütücülüğünde, TEKNOFEST 2024 Adana'da ziyaretçilere kapılarını açtı. "Adana online kayıt açısından en fazla kayıt alan festivalimiz oldu." diyen T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar "Bir kez daha kendi rekorumuzu kırdık" ifadelerini kullandı.

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının ana yürütücülüğünde, Türkiye'nin en büyük teknoloji ve havacılık festivali TEKNOFEST, bu yıl Adana'da teknoloji severlere kapılarını açtı. 

İran böyle saldırdı: Tüm dünya bu görüntülerle şoka girdi! Terör sevici İBB çalışanı bakın hangi vekilin makam aracından çıktı! "Füze düşen alanlardan görüntü yayınlamak vatana ihanet" Altın dün akşamki yükselişin ardından, tekrar düşüşe geçti Firari FETÖ'cü hakim saklandığı evde yakalandı! MasterChef'te künefe heyecanı! Dokunulmazlığı kim kazandı?