TEKNOFEST Adana kapılarını açtı! Vatandaşlar teknolojiye akın etti... Selçuk Bayraktar: Bir kez daha kendi rekorumuzu kırdık!

Bu yıl kendi rekorumuzu kırdık. 1,6 milyon kardeşimiz yarışmamızı olarak başvurdu. 2018'den bu yana başvuru sayısı 4 milyonu aştı. Toplamda 10 milyon ziyaretçiyi ağırladık.

Bir yanda bütün bu güzellikler olurken maalesef insanlık da büyük bir karanlığa doğru savruluyor. Gramchi'nin bir sözü var. “Eski dünya ölüyor, yenisi doğmakta zorlanıyor. Şimdi canavarların zamanı.” Dünya kurulmaya çalışılan yeni bir düzenin sancılarını yaşıyor. Ne yazık ki bu düzen, barış, adalet ve merhamet etrafında değil; güç, şiddet ve zulüm temelinde şekilleniyor.

Gazze'de masum siviller ve bebekler katlediliyor. Dünya ise bu katliamı maalesef ekranlardan izliyor. Barışı sağlaması gereken uluslararası kuruluşlar işlevsiz halde. Birleşmiş Milletler gibi yapılar, adaleti sağlamada yetersiz. İnsan Hakları Beyannamesi ve Cenevre Konvansiyonu gibi insanlığın ortak mirası olan rehber metinler ayaklar altında.

Ve dünya tanrısı para olan ve diğer tarafta tanrısı olmayan bir taraf arasında seçim yapmak zorunda. Adaletsizlik kol geziyor. Ne yöne baksak haksızlık ve eşitsizlik görüyoruz.

Kerem Aktürkoğlu Atletico Madrid’e de gol attı Memur ve emeklinin 2025'te maaşı ne kadar olacak? Kefen yok, kemikler sonradan bırakılmış olabilir! Bakanlık hileli gıdaları tek tek ifşa etti Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak! Yoğun güvenlik önlemi! Erkekler, makyajsız kadınları daha çekici buluyor!