TEKNOFEST Adana'ya ikinci günde de ilgi büyük! Demoday etkinliği gerçekleşti...

Adana’da ilk kez gerçekleştirilen ve dün kapılarını ziyaretçilerine açan Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST), ikinci gününde de büyük ilgi gördü. Yeni model uçak ve insansız hava araçlarının gösteri uçuşu yaptığı festivalde, gelecek yıl piyasaya sunulması beklenen Togg’un sedan modeli T10F de ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ana yürütücülüğünde bu yıl 7’ncisi Adana’da düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST), kamu kuruluşları, teknoloji devleri, üniversiteler ve medya kuruluşlarının da aralarında olduğu 128 kurumun katılımıyla dün ziyaretçileriyle buluştu. Adana Havalimanı’nda düzenlenen TEKNOFEST, ikinci gününde de büyük ilgi gördü. Ziyaretçiler alandaki son model uçak, helikopter ve birçok aracı inceleyip, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Genç kızın kafasını kesip surlardan attı! Detaylar kan donduruyor... Böyle sevgi olur mu! Bebeği dudağından öpüp videoya aldı! Altın fiyatlarında hareketlilik! İşte 4 Ekim 2024 güncel fiyatlar Fatih'teki cani ilk cinayeti nasıl işledi? Galatasaray Letonya'da buz tuttu, 1 puana razı oldu! Galatasaray'ı yıkan haber İngiltere'den geldi! 40 milyon euro ödenecek