Temizlik görevlisi, sabah uyandığında hesabında 23 milyon TL gördü! Bankaya gidip iade etti...

İzmir'de bir temizlik işçisi, fatura ödemek için girdiği mobil bankacılık uygulamasında hesabında 23 milyon liranın üzerinde para gördü. Hayatının şokunu yaşayan temizlik görevlisi 23 milyon lirayı bankaya iade etti. "Haram para olduğu için iade ettim" diyen Özkan Aydik, şimdi o paranın nereden geldiğini ve parayı bankanın nereye iade ettiğini öğrenmek istiyor.

Menderes ilçesi Gölcükler Mahallesi'nde yaşayan 42 yaşındaki temizlik işçisi Özkan Aydik, 23 Ekim sabahı doğalgaz faturasını ödemek için mobil bankacılık uygulamasına girdiğinde hesabına 23 milyon 16 bin 393 Türk Lirası'nın yatırıldığını gördü. Hayatının şokunu yaşayan Aydik, durumu hemen bankanın müşteri hizmetlerine bildirdi. Bu paranın nereden geldiğini öğrenmek isteyen Özkan Aydik, bilgi verilmemesi üzerine hemen banka şubesine gitti. Hesabındaki fazla paranın tamamını bankaya iade eden Aydik, yine paranın nereden geldiğini öğrenemedi.

Türkiye'nin taraftar haritası belli oldu: İşte il il şaşırtan o tablo! Real Madrid Barcelona şifresiz canlı izle linki! Canlı yayın anlatımı Türkiye'nin konuştuğu baba ile ilgili acı haber geldi! Tedbirinizi alın! Kuvvetli yağış, kar ve karla karışık yağmur geliyor Arnavutköy'de satırla defalarca otomobile vurdu! İşte o anlar... Kerem Aktürkoğlu sonrası G.Saray'ın elinden bir yıldız daha kaçıyor