Tepki çeken Atatürk paylaşımlarından sonra açıklama geldi! 8 Ağustos 2024 TikTok kapandı mı?

Türkiye'de sosyal medya platformlarına yönelik kısıtlamaların artmasıyla birlikte TikTok'un geleceği de merak konusu oldu. Geçtiğimiz günlerde Instagram'a getirilen erişim engeli sonrası gözler TikTok'a çevrildi. Özellikle Mustafa Kemal Atatürk'e yönelik saygısız paylaşımların artmasıyla birlikte platformun geleceği hakkında tartışmalar alevlendi.

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, yaptığı açıklamalarda TikTok'ta yer alan Atatürk'e yönelik içerikleri şiddetle kınadı.Peki, TikTok içinde Instagram'da olduğu gibi  kısıtlama gelecek mi? İşte Yayman'ın açıklamaları...

Yayman, "Mustafa Kemal Atatürk'ün bir değer olarak içinin boşaltılması ve Mustafa Kemal figürünün trolleşmesine asla müsaade etmeyeceğiz." diyerek hükümetin konuya duyarlı olduğunu belirtti.

ERİŞİM ENGELİ GELİYOR MU?

Peki, TikTok'a erişim engeli gelecek mi? Bu soruya net bir yanıt vermek şu an için mümkün değil. Ancak uzmanlar, platformda yer alan zararlı içeriklerin ve yanlış bilgilendirmenin artması durumunda yetkililerin daha sert önlemler alabileceğini belirtiyor.

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... "Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde Mevduat faizlerinde oran değişti! İşte 1 Milyon TL'nin aylık getirisi Tahminler değişti! En düşük emekli ve memur maaşları ne kadar olacak?