Terazi, Akrep ve Yay burçlarının birbirinden ilginç ve dikkat çeken özellikleri

TERAZİ 24 EYLÜL-23 EKİM

Terazi uysaldır: Terazilerin insanlara hayır deme sorunu vardır. Bu insanlar sevdiklerini çok önemsedikleri için başkalarının yapacaklarını yapmaya başlarlar. Terazi burçlarının kendileri için bir tavır alması zorlaşır. Bu nedenle, bu burcun listedeki en sevecen burç olduğu bilinmektedir.

Teraziler barışçıldır: Doğal olarak çok nazik ve sevecendirler. Teraziler çok barışçıldır, kendini dizginlemeyi tercih eder ve mümkün olduğunca çatışmalardan kaçınır.

Terazi iyimserdir: Terazi doğal olarak barışı ve birliği sever ve bu onların kişiliğine yansır. Çok sakin olan Terazi burçları doğası gereği bağımsızdır ve arabuluculukta iyidir. Terazi burcu insanları yeteneklerini istedikleri şey üzerinde çalışmak ve sonuç almak için kullanır.

Terazi çok romantiktir: Terazi burcu aşık olmak için yaratılmış burçtur. Partnerini nasıl mutlu edeceğini iyi bilir. Partnerlerine aşklarını romantik bir şekilde göstermekten çekinmezler. Terazi erkekleri aşkın güzelliğini çok iyi bilirler.

Teraziler kararsızdır: Teraziler tereddütlüdür ve ne yapacakları ve hangi yolu izleyecekleri konusunda kafaları karışır. Her durumun artılarını ve eksilerini tartma alışkanlıkları nedeniyle harekete geçmekten çekinirler.

Terazi tembeldir: Terazi burcu tembeldir. Onlar gerçek erteleyicilerdir. İşleri yavaş yavaş kendi hızında yapmayı tercih ederler.

Büyük kurnazlık: Narin cinayetinde deliller bakın nasıl karartılmış! Galatasaray Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde! Resmen açıkladılar Narin Güran'ın dereden çıkarılma anı ortaya çıktı! Narin'in 19 gün neden bulunamadığı ortaya çıktı! Narin Güran cinayetindeki 18 dakikalık sır perdesinde neler yaşandı? Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı!