Terazi, Akrep ve Yay burçlarının birbirinden ilginç ve dikkat çeken özellikleri

AKREP (24 EKİM 22 KASIM)

Akrepler gizemlidir: Akrep burcunda doğan insanların çok güçlü kişilikleri olduğu bilinmektedir. Akrep gizemli bir kişiliğe sahiptir ve yaşadığı şeyler gizemini korur.

Akrepler bağımsızdır: Akrep, durumu kontrol etmek istediği için kimsenin işine karışmasına izin vermeme özelliğine sahiptir. Ayrıca hayatta istediklerini elde etmek için doğru planları yapma konusunda çok dikkatlidirler. Akrep iş yerinde yaratıcıdır

Akrepler işlerinde yaratıcıdır: Akrep burcunda doğan insanlar bağımsız çalışmayı seven yaratıcı insanlardır. Çok fazla konuşmazlar, ancak işleri zamanında yaparlar, bu nedenle sunumları veya işleri planlamakta zorlanabilirler.

Akrepler koruyucu aşıklardır : Akrep kendini ve sevdiklerini şiddetle korur. Aynı zamanda sevecendirler. Partnerlerine karşı sorumluluklarını her zaman bilir ve yerine getirirler. Akrep sağlam bir karakterdir

Akrepler doğası gereği katıdır: Akrep burcunda doğan insanlar çok güçlü ve sağlam bir kalbe sahiptir. Tüm acılara, duygusal bir çöküntüye yol açmayan bir istikrarla dayanabilirsiniz. Cesur bir kalple zor durumlarla başa çıkmanız ile tanınırsınız.

Akrepler baskındır: Akrep, kontrol manyağıdır. Akrep her zaman başkalarının egemenliğinden nefret eder. Her zaman yönetmek isterler ve yönetilmek istemezler. Akreplerin kontrol davranışlarını değiştirmek kolay değildir.

Boynunda kanama, çürüme ve sıvılaşma... ABD medyası yazdı! Lübnan'daki telsizler nasıl patlatıldı? O bölgelerde kuvvetli yağış için tedbirinizi alın! İşte o iller... Çağrı cihazları nasıl patlatılıyor? Üç olası senaryo... Yüzünde meymenet bile kalmamış Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor!