Terör örgütü PYD/YPG'nin dostu Fransız gazeteci Bernard Levy: Batı, Türkiye ve İran'ın oluşturduğu cephe tarafından saldırı altında!

Terör örgütü PYD/YPG'nin dostu Fransız gazeteci-yazar Bernard Lévy Batı’nın Çin, Rusya, Türkiye, İran ve radikal İslam tarafından oluşturulan 'gevşek ama sıkılaşan' bir cephe tarafından saldırı altında olduğunu belirtti. Fransa adına her yere girip çıkan Lévy, ayrıca "Yeni bir dünya savaşının eşiğindeyiz." dedi.

Birçok istihbarat örgütleriyle ilişkili olan, Mossad ajanı iddialarıyla gündeme gelen ve ABD'nin karışıklık yarattığı bölgeleri sık sık ziyaret eden Yahudi asıllı Fransız yazar Bernard-Henri Lévy son olarak Fırat'ın doğusunda bulunan PKK/YPG kamplarında görüntülenmişti. 

Terör örgütü PYD/YPG'nin dostu Bernard Lévy, küresel gelişmelere ilişkin Politico‘nun sorularını yanıtladı. 

TÜRKİYE'Yİ BATI KARŞITI KUTUPTA KONUMLANDIRDI

Türkiye'yi ABD ve onun müttefiklerine karşı mücadele eden cephede gösteren Lévy'nin Türkiye'ni Batı karşıtı kutupla konumlandırması dikkat çekti. 

Lévy, Batı’nın, Çin, Rusya, Türkiye, İran ve radikal İslam tarafından oluşturulan 'gevşek ama sıkılaşan' bir cephe tarafından saldırı altında olduğunu belirterek tepki çeken açıklamalarda bulundu.

"UKRAYNA VE İSRAİL YENİ DÜNYA SAVAŞININ İLK CEPHELERİ"

Lévy, ayrıca insanlığın yeni bir dünya savaşının ilk aşamalarında olduğunu belirtti. 

Ukrayna ve İsrail’i bu yeni dünya savaşının ilk cepheleri olarak tanımlayan Lévy, Tayvan’ın da yakın zamanda bir çatışma merkezi haline gelebileceğini öngördü. 

AMERİKA HAYRANI...

Lévy, Amerika’ya olan hayranlığını dile getirerek Jean-Jacques Rousseau’nun toplumsal sözleşmesinin Amerika’da ete kemiğe büründüğünü savundu. Fakat Avrupa’da yaygın olan Amerikan karşıtlığını küçümsediğini iddia etti.

FRANSA'DAKİ ANTİSEMİTİZMİN YÜKSELMESİNDEN ENDİŞE DUYUYOR

Fransa’da antisemitizmin yükselmesinden “endişe duyduğunu” kaydederek sol politikacı Jean-Luc Mélenchon’a sert eleştiriler yönelten Lévy, Mélenchon’un antisemitizmi körüklediğini iddia etti ve onu eski Cumhurbaşkanı François Mitterrand’ın “siyasi fahişesi” olarak tanımadı.

YAHUDİ ASILLI BERNARD HENRİ LEVİ'NİN "KÜRDİSTAN KURULACAK" SÖZÜ

Bernard Levy 2014 yılında "Size söz veriyorum, 2 yıl içinde Kürdistan kurulacak." sözlerini sarf etmişti.

Söz konusu "Kobani" sürecinde asıl adı Ayn el Arab olan Şanlıurfa'nın Suruç ilçesi karşısında bulunan kentte 10 gün kadar kalmıştı.

PKK-PYD teröristlerini sürekli öven beyanatlar vermişti.

Kayıp Rojin Kabaiş'ten acı haber! Microsoft'un dev projesi başarısız oldu Sadık Battal gözyaşları ve dualarla uğurlandı...
Sonraki Haber