Teşkilat 8. bölüm izle

Teşkilat 8. bölüm full izlemek için yayında. Pazar akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinin son bölümü tek parça halinde Youtube platformundan izlenebilecek. Peki, Teşkilat 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Teşkilat 8. bölüm ile TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal Yurtcu’nun oynadığı Teşkilat dizisinin 8. son bölümünde; Drone saldırısıyla vurulan Mete Başkan hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınır. Tüm çabalarına rağmen bu suikaste engel olamayan Serdar da halen daha olayın şokundadır.

Ekip, Fadi tarafından kurulan pusudan kurtulmayı başarsa da Mete Başkan’a yapılan saldırının haberiyle derinden sarsılır. Karargâhta buluşan ekip Mete’nin intikamını almak için kolları sıvamıştır.

Mete’ye yapılan saldırının faili Fadi’ye ulaşmak adına her yol denenmesine rağmen Fadi bir anda ortadan kaybolmuştur. Nihayet Uzay’ın üstün çabasıyla bir ipucu bulunarak Fadi’nin yeğeni olan Kasım Firawi üzerinden Fadiye ulaşılması planlanmıştır. Ancak ortada büyük bir sorun vardır. Kasım bir İsrail hapishanesinde tutulmaktadır.

Fadi’ye ulaşmak için başka yol bulamayan ekip, Kasım’ı ele geçirmek zekice bir oyun tertipler. Türk İstihbaratının yeğeni Kasım’ın peşinde olduğunu öğrenen Fadi ise bunu engellemek tüm imkanlarını seferber etmiştir.

Teşkilat 8. bölümünü izlemek için tıklayınız

Kaynarca'nın "Bundan daha kolayını bulamadık" dediği soruyu bilemedi Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle