TEV'den öğrencilere ayda 5 bin TL burs! TEV burs başvuruları ne zaman 2023?

TEV (Türk Eğitim Vakfı) maddi desteğe ihtiyaç duyan lise ve üniversite düzeyindeki başarılı öğrencilere burs desteği vermeye devam ediliyor. Bu yıl başarı burs miktarlarında artış yaparak öğrencileri sevindiren TEV için yeni dönem burs başvuru detayları belli oldu. Peki, TEV burs başvuruları ne zaman 2023? Ayrıntılar haberimizde...

Türkiye'nin en etkili sivil toplum kuruluşları arasında yer alan TEV (Türk Eğitim Vakfı) üniversite burs başvuru detayları belli oldu. TEV, üniversiteye yeni başlayan veya gerekli kriterleri sağlayan ara sınıf öğrencilerine ayda 2650 TL burs verecek. İşte, TEV burs başvuru detayları...

TEV BURS BAŞVURULARI BAŞLIYOR

Yurt içinde Atatürk ilkelerine bağlı, başarılı ancak ekonomik destek gereksinimi duyan mesleki ortaöğretim, üniversite, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine yönelik burs imkanı sunan TEV, 2023-2024 öğretim yılında aylık burs ödemelerini artırıldığını duyurdu.

TEV BURSLARI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Öğrencilerin burs başvuruları, 4 Eylül - 24 Eylül tarihleri arasında TEV'in web sitesi üzerinden yapılacak. Burslardan yararlanmak isteyen öğrencilerin belirtilen tarihler arasında başvuru formu doldurması ve ilgili prosedüre uygun bir şekilde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekiyor.

TEV BURS MİKTARI 2023

Kuruluş yılında yalnızca 119 öğrenciye burs sağlayan TEV, bugün 270 bini aşkın öğrenciye ulaştı. Aylık burs miktarları mesleki ortaöğretim için 1.100 TL, üniversite için 2.500 TL, yüksek lisans için 3.750 TL, doktora ve üstün başarı için 5.000 TL olarak belirlendi.

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Netanyahu'ya yol gözüktü! İş ve siyaset dünyasını yasa boğan vefat! AK Parti'den kılıç çeken teğmenlere ilişkin yeni açıklama!
Sonraki Haber