TFF, EURO 2032 için stadyumları belirledi! Büyük tartışma başladı: 'Dünyanın en güzel stadı' yok

UEFA 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası'na (EURO 2032) İtalya ile birlikte ev sahipliği yapacak olan Türkiye, turnuva için belirlediği 10 stadyumu UEFA'ya bildirdi. TFF'nin belirlediği stadyumlardan sonra büyük tartışmalar da başladı. Listede özelliklede Beşiktaş Tüpraş Stadı'nın olmaması büyük şaşkınlık yarattı. Beşiktaş kulübü yaptığı paylaşım ile stadyumunu paylaşarak 'Dünyanın en güzel stadı' ifadelerini kullandı ve tepki gösterdi.

Uzun süredir düzenlemek için başvurularda bulunduğumuz Avrupa Şampiyonası sonunda ülkemize geliyor. EURO 2032 Türkiye ve İtalya ortaklığında, toplam 10 şehirde düzenlenecek.

Ortak düzenlenecek turnuva için iki ülke federasyonları 10'ar şehir seçmişti. İki ülke federasyonları yapacakları toplantıların ardından maçların ülkelerinde oynanacağı 5'er şehri belirleyecek. İki ülkeden toplam 20 aday stadın 10'u, UEFA tarafından 2026 Ekim'e kadar açıklanacak.

Türkiye'nin belirlediği stadyumlar ve şehirler ise tartışma yarattı.

Boynunda kanama, çürüme ve sıvılaşma... ABD medyası yazdı! Lübnan'daki telsizler nasıl patlatıldı? O bölgelerde kuvvetli yağış için tedbirinizi alın! İşte o iller... Çağrı cihazları nasıl patlatılıyor? Üç olası senaryo... Yüzünde meymenet bile kalmamış Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor!