TFF'de kritik toplandı! İbrahim Hacıosmanoğlu 4 Büyükler'in başkanlarıyla bir araya geldi

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ve Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ile Riva'da toplantıya girdi.

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu; Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaşve Trabzonspor kulüp başkanlarıyla Riva'da bir araya geldi.

Sabah 9 sularında kahvaltıyla başlayan toplantıda gündem maddeleri hakem konusu, MHK ve Kulüpler Birliği'nin yapısıyla ilgili görüşmeler yapıldı.

Hakem hatalarıyla ilgili de TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, 4 büyük kulüp başkanıyla fikir alışverişinde bulundu.

İBRAHİM HACIOSMANOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, toplantının ardından, "Türk futbolunu layık olduğu yere taşımak hepimizin sorumluluğunda. Değerli başkanlarımız, bu bilinci hepimizden çok taşıyor. Dar bir kapsamda yaptığımız toplantıyı, bundan sonra Anadolu ekiplerini de dahil edeceğiz. Futbolun önemli sorunları var, bunları birlikte aşabileceğimizi konuştuk. Marka değerini layık olduğu yere taşımak hepimizin sorumluluğunda. Türk futbolunun ciddi sorunları var, onları hep birlikte çözeceğiz. Futbolda kardeşlik iklimini daha da ileriye taşımak hepimizin görevi. Çok güzel bir toplantı geçti, bunu sürekli hale getireceğiz. Beşiktaş Başkanı ilk toplantıyı, "Beşiktaş'ta yapalım" dedi. Tüm kulüplerin daveti üzerine sırasıyla gideceğiz. Anadolu kulüplerine de gideceğiz."dedi.

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, ayrıca, "Sahada rakip olacağız, maçlar bittikten sonra ortağız biz. Marka değerine, layık olduğu yere taşımayı değerli başkanlarımın ve güzide Anadolu kulüplerinin başkanlarıyla el ele başaracağız" sözlerini sarf etti.

Savunma bütçesi en yüksek olan ülkeler açıklandı! Çin Devlet Başkanı Xi Jinping 12 yıl sonra yeniden Türkiye'ye geliyor! Hollandalı futbol efsanesi Johan Neeskens hayatını kaybetti
Sonraki Haber