Thrash Metal'in devi Megadeth Küçükçiftlik Park'ta sahne aldı

Efsanevi Thrash Metal Grubu Megadeth, 12 Haziran Çarşamba akşamı "Crush the World Tour" kapsamında KüçükÇiftlik Park'ta sahne aldı ve unutulmaz bir konser gecesine imza attı.

Konser öncesi büyük bir heyecan yaşayan Megadeth hayranları, saatler öncesinden KüçükÇiftlik Park'ı doldurdu. Konser, saat 21:30'da Megadeth'in en sevilen şarkılarından biri olan "Holy Wars... The Punishment Due" ile başladı. Grup, konser boyunca "Peace Sells", "Symphony of Destruction", "Hangar 18" ve "Train of Consequences" gibi klasikleşmiş parçalarını seslendirerek hayranlarını coşturdu.

SON ALBÜMDEN ŞARKILAR SESLENDİRDİ

Yaklaşık 2 saat süren konserde Megadeth'e en son albümlerinden "The Sick, the Dying… and the Dead!"den de şarkılar ekledi. Dave Mustaine ve ekibi, yüksek enerjileri ve etkileyici performanslarıyla izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Megadeth'in KüçükÇiftlik Park konserinin ardından birçok müziksever ve eleştirmen konseri övgü dolu sözlerle dile getirdi. Konser, 2024'ün en unutulmaz metal müzik etkinliklerinden biri olarak hafızalara kazındı.

MEGADETH KONSERİ COŞTURDU

  • Konsere yaklaşık 20.000 kişi katıldı.
  • Megadeth, KüçükÇiftlik Park'ta daha önce de sahne aldı.
  • Konser sırasında sahnede pyro gösterileri de yer aldı.
  • Megadeth'in setlistesi şu şekildeydi:
  1. Holy Wars... The Punishment Due
  2. Killing Is My Business... And Business Is Good!
  3. Wake Up Dead
  4. Tornado of Souls
  5. Peace Sells
  6. She-Wolf
  7. Symphony of Destruction
  8. Hangar 18
  9. The Threat Is Real
  10. Public Enemy No. 1
  11. Hook in Mouth
  12. Rattlehead
  13. Hells Ate
  14. Dystopia
  15. Train of Consequences
  16. In My Darkest Hour
  17. Megadeth
  18. Lucretia
  19. Sweating Bullets
  20. Holy Wars... The Punishment Due (Reprise)

MEGADETH KİMDİR?

Megadeth, 1983 yılında Dave Mustaine tarafından kurulan Amerikalı bir thrash metal grubudur. Grubun kuruluşundan bu yana 16 stüdyo albümü yayınlamış ve 30 milyondan fazla albüm satmıştır. Megadeth, Grammy Ödülü de dahil olmak üzere birçok ödüle layık görülmüştür. Grup, thrash metal türünün öncüleri arasında kabul edilir ve günümüzün en önemli metal müzik gruplarından biri olarak kabul edilir.

Makine Mühendisi Zahide Güçlü Ekici'nin hikayesi yürekleri sızlattı SMO PKK’yı katyuşa füzesi ve 82’lik havan ile vuruyor Avrupa ülkelerinden TUSAŞ'a yönelik terör saldırısına kınama
Sonraki Haber