Time'dan tarihe geçecek Trump kapağı!

Türkiye'ye küstah tehditler savuran ABD Başkanı Donald Trump için "sonun başlangıcı" denilebilecek bir dönem girildi.

ABD Başkanı Donald Trump, eski avukatı Michael Cohen'in finansal seçim yasalarını ihlal ettiği yönündeki suçlamaları kabul ederek savcılıkla işbirliğine gitmesinin ardından yaptığı açıklamada Cohen'i 'hikayeler uydurmakla' suçlamıştı.

Trump, Twitter'dan yaptığı bu açıklamanın ardından Fox News'e konuşarak, ilişkisi olduğu iddia edilen iki kadına yapılan 'sus payı' ödemelerinin seçim kampanyası tarafından değil, kendisi tarafından yapıldığını söyledi.

ABD Başkanı Donald Trump, daha da ileri giderek kendi halkını da tahdit etmeye başladı. Son günlerde hakkında çıkan "yargılanacak" iddialarına cevap veren Trump, "Size şunu söyleyeyim: Eğer herhangi bir şekilde hakkımda yargı yolu açılırsa piyasalar çöker ve herkes fakirleşir." dedi!

TIME'DAN "BATIYOR" MESAJI

Trump'un ülkesinde ve dünyada çıkardığı krizler ve yarattığı güvensizlik ortamı üzerine ABD Başkanı bir kez daha ünlü Amerikan dergisi Time'a kapak oldu.

Time dergisi sosyal medyada paylaştığı kısa bir video ile Trump'ın son kapakta "Beyaz Saray'da sular içinde batarken" görüntülenmiş bir imajını 'derinlerde' alt başlığı ile paylaştı.

Dergi ayrıca geçmiş kapaklarında da atıfta bulunarak bu aşamaya nasıl gelindiğini de özetledi.

İşte Time'ın çok konuşulacak Trump kapağı;


Ünlü oyuncu Giray Altınok baba oldu! İşte bebeğinin ismi... Okan Buruk: Sakin kalıp provokasyonlara takılmamalıyız! Fenerbahçe - Galatasaray | Canlı maç anlatımı
Sonraki Haber