Timur Cihantimur, cezaevinde intihara mı kalkıştı? Avukatları hakime yalvardı! Çırılçıplak soydular

İstanbul'da ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan Timur Cihantimur’un ABD’deki yargılanmasına devam edilirken mahkemede yaşananlara ilişkin çarpıcı detaylar ortaya çıktı. Cihantimur’un avukatlarının hakime “yalvarıyorum size bu genç adamı serbest bırakın!” dediği öğrenildi. Öte yandan Cihantimur'un kaldığı cezaevinde intihara teşebbüs ettiği ve kendisine yeniden zarar vermesini engellemek için de üzerinin çırılçıplak soyulduğu belirtildi.

İstanbul'da karıştığı ölümlü trafik kazasının ardından ABD'ye kaçan ve Türkiye'nin iade talebi üzerine Boston'da yakalanan 17 yaşındaki Timur Cihantimur'un iade süreciyle ilgili yargılamada tutukluluk halinin devamına karar verildi. ABD’deki duruşmadan ise çok ilginç detaylar ortaya çıktı. Cihantimur’un avukatlarının sanığın serbest bırakılması için adeta hakime yalvardıkları belirtildi. Öte yandan Timur Cihantimur’un avukatı intihara teşebbüs ettiği ve kendisine yeniden zarar vermesini engellemek için de üzerinin de çırılçıplak soyulduğu belirtildi.

Büyük kurnazlık: Narin cinayetinde deliller bakın nasıl karartılmış! Galatasaray Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde! Resmen açıkladılar Narin Güran'ın dereden çıkarılma anı ortaya çıktı! Narin'in 19 gün neden bulunamadığı ortaya çıktı! Narin Güran cinayetindeki 18 dakikalık sır perdesinde neler yaşandı? Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı!