Togg'un ilk sedan modeli T10F seneye piyasaya sunulacak

Togg'un ilk sedan modeli olan T10F ne zaman piyasaya sürülecek. Bursa’nın Gemlik ilçesindeki Togg'un teknoloji kampüsünde test sürüşü yapan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır 2025 yılında satışların başlayacağını açıkladı.

TOGG T10F SENEYE PİYASADA

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Togg'un ilk sedan modeli olan T10F'in seneye piyasaya sunulacağını söyleyerek, "T10F ile birlikte aslında çok farklı bir hedef kitleye Togg, artık sesleniyor olacak. Biraz daha spor, ama aynı zamanda bir sedan araçtan beklentileri de karşılayacak şekilde tasarlandı. Yine T10F, mevcut SUV modelden 80 kilometre daha fazla menzile sahip olacak. Bu da elektrikli araç kullanıcılarının çokça memnun olacağı bir unsur" dedi.

Meteoroloji'den 29 Eylül 2024 Pazar günü için tahminler yayınlandı! Fenerbahçe'nin 11'i belli oldu! Mourinho'dan İsmail Yüksek sürprizi ''Buna penaltı veren hakem bir daha burada maç yönetemez!'' Galatasaray farklı skoru koruyamadı, duraklamalarda yıkıldı! Tatiana'nın kusuru yok! Çarpan şahıs kask kamerasını yok etmiş "Okan Buruk’un kadro şımarıklığı ve fantezisi Galatasaray’ı yaktı!"