Togg'un ilk sedan modeli T10F seneye piyasaya sunulacak

TEST SÜRÜŞLERİ BAŞLADI

Bakan Kacır, Bursa’nın Gemlik ilçesindeki Togg'un teknoloji kampüsünü ziyaret etti. Bakan Kacır, güvenlikten dayanıma test süreçleri başlatılan T10F ile sürüş gerçekleştirdi.

Bakan Kacır, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Togg'un hem Ar-Ge, hem de üretim faaliyetlerine doludizgin devam ettiğini söyledi.

Togg yetkililerinden yapılan son çalışmalara ilişkin bilgiler aldığını belirten Kacır, "Malumunuz eylül ayından itibaren Türkiye'de küresel güvenlik regülasyonlarına uyum sürecini başlatmış olduk. Genel Güvenlik Regülasyonları (GSR) 2 düzenlemeleri eylül ayından itibaren Türkiye'de zorunlu hale geldi. Togg da tabii bu yeni düzenlemeye en hızlı şekilde uyum sağladı. Ben de az önce Togg'un özellikle otonom sürüş kabiliyetlerine ilişkin bir deneyim gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadım" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin 11'i belli oldu! Mourinho'dan İsmail Yüksek sürprizi ''Buna penaltı veren hakem bir daha burada maç yönetemez!'' Galatasaray farklı skoru koruyamadı, duraklamalarda yıkıldı! Tatiana'nın kusuru yok! Çarpan şahıs kask kamerasını yok etmiş "Okan Buruk’un kadro şımarıklığı ve fantezisi Galatasaray’ı yaktı!" Fazile "Hanımsultan" son yolculuğuna uğurlandı