Tokat’ta etkili olan sağanak yağış yolları göle çevirdi!

Tokat’ın Zile ilçesinde akşam saatlerinde etkisini gösteren sağanak sele sebep olurken, cadde ve sokaklar göle döndü. İşte sağanak yağışın etkili olduğu bölgelerden detaylar...

Zile ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan sağanak, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Sağanak sebebiyle cadde ve sokaklar suyla dolarken, ilçe merkezinde de su seviyesi kaldırımlara kadar yükseldi, sürücüler yolda ilerlemekte zaman zaman güçlük çekti. Zile Belediyesi ekipleri, tıkanan yerleri açmak ve yağmur sularını tahliye etmek için inceleme başlattı.

YEŞİLYURT'TA YAĞIŞA TESLİM OLDU

Tokat'ın Yeşilyurt ilçesinde etkili olan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. İlçede öğleden sonra başlayan sağanağın ardından dolu yağışı da görüldü. Yaklaşık yarım saat süren ve yerleri beyaza bürüyen dolu yağışı nedeniyle araçlar ve evlerin çatıları ile ekili araziler zarar gördü, bazı evlerin camları kırıldı.Sağanak, ilçe merkezinde su taşkınına yol açtı, pek çok ev ve iş yerini su bastı. İlçede bir süre elektrik kesintisi de yaşandı. Belediye ekipleri, caddelerde su basan iş yerlerinde çalışma başlattı.

MSB duyurdu: 57 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi Ömer Çelik: Cenazeler siyasi partilerin nutuk atacağı yer değil İsrail onu bulamıyor: Hamas Lideri Yahya Sinwar'ın sırrı belli oldu!
Sonraki Haber