TOKİ evlerinin fiyat listesi, kuralar ne zaman yapılacak? TOKİ Sosyal Konut Projesi hakkında tüm detaylar…

KURALAR 2023 MART'TA SONUÇLANMIŞ OLACAK

Burası dar gelirler için sunulmuş bir proje. Burayı bir gelir kapısı gibi kimseye sunamayız. Bu evleri borcu bitmeden satamazlar, devredemezler. Kiraya verilebilir. Kuralar 31 Ekim sonrasında etaplar halinde çekmeye başlayarak 2023'ün Mart ayında tamamlamış olmayı umuyoruz. Parayı kura çekimi sonrası sözleşme imzalarken ödeyecekler. Biz kura sonrası vatandaşlarımızı sözleşme için çağıracağız. Projeyi 2 yıl içinde tamamlamış olmayı planlıyoruz. Borcunu tamamen kapatana, kısmi olarak kapatanlara indirim de yapacağız. Borçlar o indirimli bedel üzerinden kapatılabiliyor. 

Memur zammındaki artışlar vatandaşın ödeyemeyeceği tutarlarda ise, yeni bir düzenleme yapıyoruz bu rakamlar üzerinden. Peşinatları nasıl ödeyeceğiz diye sorular geliyor. Peşinat ile ilgili vatandaşlarımız tüketici kredisi kullanabiliyorlar. Taksit geciktirme durumlarında vatandaşımızı uyarıyoruz. Öbür kardeşimiz ödüyor senin de ödemen gerekiyor hakaniyetli olması açısından. Toleransımız var.

"Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! İşte 20 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Kerem Aktürkoğlu, şova Şampiyonlar Ligi'nde de devam etti! Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde ABD ve 4 ülkeden Orta Doğu kararı! Resmen duyurdular...