TOKİ evlerinin fiyat listesi, kuralar ne zaman yapılacak? TOKİ Sosyal Konut Projesi hakkında tüm detaylar…

KATLARA GÖRE FİYAT FARKI OLACAK MI?

Zemin kat kurası çeken daha alt bir fiyat ödeyecek,  ya da çatı katındaki vatandaş daha az ödeyecek. Orta katlardaki vatandaşlarımız daha çok ödeyecek. Şerefiye değerine göre bu ortalama fiyat üzerinden değerlendirilecek. Onun dışında arsa tapusu olanlar konuta başvurabiliyor.


Projenin toteline baktığımız zaman 900 milyar liralık bir büyüklükten bahsediyoruz. 250 sektörü aynı anda tetikleyen bir proje. 200 bin ilave istihdam sunacağız. 2 trilyonluk bir ekonomik büyüklükten bahsediyoruz. İnşaata başladık, oraya haritacı girecek planlayacak. İnşaat başlayacak tuğlacı kardeşimiz gelecek. Kiremiti çatısı ekonomiye ciddi bir katkı sağlayacak. Bu işleri yapacak sanayi kuruluşlarımızla istihdam yaratmış olacağız. İnsanlarımız buraya yerleştiğinde eşyasını alacak. Öte yandan devlet-millet kaynaşmasını gerçekleştirmiş olacağız. Sosyal devlet anlayışını da pekiştiren bir şey bu.

"Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" 15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! İşte 20 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde Mevduat faizlerinde oran değişti! İşte 1 Milyon TL'nin aylık getirisi