TOKİ evlerinin fiyat listesi, kuralar ne zaman yapılacak? TOKİ Sosyal Konut Projesi hakkında tüm detaylar…

"KURALARI DİJİTAL OLARAK YAYINLIYORUZ"


Tüm süreçler hepsi için geçerli. Başvurularımızı alacağız, kuralarımızı gerçekleştireceğiz ve 2 yıl içinde vatandaşlarımıza teslim etmeyi planlıyoruz. Bu zamana kadar yaptığımız tüm projelerde olduğu gibi hassasiyetimizi devam ettireceğiz. Çünkü burada bir vebal var. Bu şartlara uymayan vatandaşlarımız kurada çıkarsa kabul etmeyeceğiz. Zaten çok detaylı şekilde kura öncesi inceliyoruz. Bu kuraları dijital olarak yayınlıyoruz. Gözlerinin önünde noter huzurunda bu kuralar gerçekleştiriliyor. Bu zamana kadar kuraları hep böyle yaptık. Biz her zaman Cumhurbaşkanımızla beraber tutacağımız sözleri verdik. Medeniyetimizin bize tarif ettiği şehircilik modeli ile konutlarımızı yapmaya çalışıyoruz.


Bize büyüklerimizin emanet ettiği değerlere, şehirlerimize sahip çıkmalıyız. Şehrin kimliğinin devam etmesi adına, bütün şehirlerde çalışmalar yapıyoruz. 44 ilimizde bu çalışmaları yürütüyoruz. Burada bu çalışmaları yaparken esnafa kira ve taşınma yardımı yapıyoruz bu esnada. Buraya gelen bu çalışmalardan sonra Konya'da bir gün daha fazla kalmak isteyecek. Biz bu çalışmaları dalga dalga büyütüyoruz.

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... "Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde Mevduat faizlerinde oran değişti! İşte 1 Milyon TL'nin aylık getirisi Tahminler değişti! En düşük emekli ve memur maaşları ne kadar olacak?