Topkapı canisi Semih Çelik olay öncesi video çekmiş: İkbal, oraya seni öldürmeye gelmiştim

İki kadını canice katlettikten sonra Topkapı Surları'ndan atlayarak intihar eden 19 yaşındaki Semih Çelik'in olay öncesi çektiği video mesaj ortaya çıktı. Kafasını kesip caddeye attığı eski kız arkadaşına seslenen Çelik, "Sana söylemem gereken bir şey var, oraya seni öldürmeye gelmiştim" diyor.

This browser does not support the video element.

Topkapı Surları'nda dün yaşanan vahşetin ardından video mesaj ortaya çıktı. 19 yaşındaki Semih Çelik, eski sevgilisi 19 yaşındaki İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'i bir saat içinde katletti. Çelik, öldürdüğü genç kız İkbal Uzuner'in başını kesip surlardan aşağı attı. İkbal'in annesinin feryatları yürek dağladı.

Ardından boğazına ip geçirerek surlardan atlayarak intihar eden Semih Çelik'in geride bir video mesaj bıraktığı ortaya çıktı.

EKOL TV'nin ulaştığı videoya göre, Kılıç, İkbal Uzuner'i öldürmek için bir plan yaptı ancak başarılı olamadı.

"SENİ ÖLDÜRMEYE GELMİŞTİM"

İkbal Uzuner'i katlettikten sonra intihar eden Semih Çelik çektiği videoda şu ifadeleri kullanmış:

"İkbal seninle özel olarak vedalaşmak istedim. Sonunda ölüyorum. Benim yüzümden yaşamış oldukların için özür dilerim. Ama benim için güzeldi her şey. Bundan sonra korkmana endişe etmene gerek kalmayacak. Umarım normal bir yaşam yaşayıp güzel ölürsün. Ama sana söylemem gereken bir şey var. Dün beni gördüğün gün seni öldürmeye gelmiştim. Bu hayattan çıkarken can almak istiyorum. Bu insanın sen olmasını istiyorum. Bu insanın sen olması daha değerliydi.

Bekledim apartmanın altında seni bekledim. Takip ettim saatlerce. Normal bir gün olsaydı ölmüş olacaktın. Tanrı o kadar yardım etti ki. İyi ki olmadı böyle bir şey. Ve vazgeçtim. Seni öldürürsem diğer tarafta peşimi bırakmayacaksın. Diğer tarafta canlı bir insan olarak peşimi bırakmayacaksın. O yüzden tek başıma gideceğim."

Uzman çavuş M. Recai Işık eşini katledip kafasına sıktı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Oruç Reis'i Somali'ye uğurladı Selçuk Bayraktar'a hiç beklemediği yerden soru geldi Video paylaştı, boğazı düğümlendi, üzücü gerçeği açıkladı İstanbul'un göbeğinde güpegündüz tecavüz girişimi Milli sporumuz Heimlich menavrası! Öğrencisinin hayatını kurtardı