Trabzon’da sel sonrası Karadeniz renk değiştirdi; Ali Kemal Demir isimli kayıp kişi aranıyor

Trabzon'da metrekareye 165 kilogram düşen yağış nedeniyle Araklı, Sürmene, Arsin ve Yomra’da hayat olumsuz etkilendi. Karadeniz'in rengi kırmızıya döndü. Dere taşkınında işitme engelli Ali Kemal Demir isimli vatandaş kayboldu.

ALİ KEMAL DEMİR KAYBOLDU

Trabzon'un doğu ilçelerinde etkili olan sağanak sonrası derelerden akan çamurlu su, denizin rengini değiştirdi. Sağanak sonrası meydana gelen dere taşkınında kaybolan işitme engelli Ali Kemal Demir’i arama çalışmaları ise sürüyor.

Kentte cuma günü etkili olan sağanak, Araklı, Sürmene, Arsin ve Yomra’da hayatı olumsuz etkiledi. Metrekareye 165 kilogram düşen yağış nedeniyle cadde ve sokaklar suyla dolarken, bazı ev ve iş yerlerinin zemin ile bodrum katlarını su bastı. Sürmene ve Araklı ilçelerinde toplam 12 mahallede meydana gelen sel, heyelan ve taşkınlarda 93 iş yeri, 7 konut ve 120 dekar tarım arazisi zarar gördü. 

Kadıköy buz kesti, Aslan dev derbide kükredi! Metin Arolat'ı dostları yalnız bırakmadı Süper Lig'de 2024-2025 sezonunun şampiyonu Galatasaray "F.Bahçe'nin penaltısı fiyasko! G.Saray kırmızı kart görmeliydi" Jose Mourinho: Salakça bir cevap olarak görülecek ama... Ludditler Haklı Mıydı?