Trump - Papa görüşmesi sonrası, sosyal medyada kahkaha tufanı... VİDEO

Dünyanın en etkili ve birbirine muhtemelen en zıt iki lideri tarihi bir görüşmede ilk kez bir araya geldi. Görüşme sosyal medyada büyük yankı buldu

ABD Başkanı Donald Trump Suudi Arabistan ve İsrail’in ardından geçtiği Vatikan’da tatsız karşılandı.

Göç, küresel iklim değişikliği ve ekonomik sistem başta olmak üzere birçok konuda farklı fikirleri savunan iki liderin bu ilk buluşması mesafeliydi.

Vatikan'daki Papalık Sarayı'nda gerçekleşen görüşmede Trump daha güler yüzlü olan taraftı. "En güler yüzlü Papa" olarak tanınan Papa Francesco ise görüşme boyunca somurtan taraf oldu.

Savundukları politikalar nedeniyle geçmişte kamuoyu önünde atışan Papa Francesco ile Donald Trump'ın görüşmesini izleyen gazeteciler, "Papa'nın normalde devlet liderleriyle yaptığı görüşmelere kıyasla daha soğuk olduğunu ve konuşmak istemiyor gibi göründüğü" yorumunu yaptı.

Gazetecilerin görüntü almasının ardından, Papa ile Trump'ın bir tercüman eşliğinde başbaşa yaptığı görüşme 30 dakika sürdü.

MELANİA TRUMP VATİKAN'DA BAŞINI ÖRTTÜ

Başbaşa görüşmenin ardından Amerikan heyeti ve gazeteciler de salona alındı. Heyette, Donald Trump'ın eşi Melania Trump, kızı Ivanka Trump ve damadı Jared Kushner de yer aldı.

Melania Trump'ın Suudi Arabistan'da başını örtmemesine rağmen Vatikan'da başını kapatması da dikkat çekti.

Bu ilginç ziyaret sosyal medyada da geniş yankı buldu. Trump - Papa görüşmesiyle ilgili birbirinden eğlenceli video ve fotoğraflar paylaşıldı.

İşte o paylaşımlardan bazıları;

İşte 24 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Benfica'yı Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü taşıyor Polis katili Yunus Emre Geçti Piton 82 grubu üyesi mi?
Sonraki Haber