Trump'a da Koronavirüs bulaştı mı?

ABD Başkanı Donald Trump ile Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro'nun katıldığı görüşmelerde bulunan Brezilya Devlet Başkanlığı İletişim Sekreteri Fabio Wajngarten'in yeni tip koronavirüs (Kovid-19) taşıdığı tespit edildi. Devlet Başkanı Bolsonaro'nun da Kovid-19 testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

Söz konusu gelişmelerin ardından virüsün Trump'a da bulaşmış olabileceği gündeme geldi.

Ancak Trump ise ikiliyle Florida'daki özel tatil tesisi Mar-a-Lago'da bir araya gelmeleri nedeniyle herhangi bir endişe taşımadığını söyledi. Öte yandan kesin sonuçlar için Wajngarten'in ikinci testinin sonuçları bekleniyor.

BEYAZ SARAY'DAN AÇIKLAMA
Beyaz Saray, konuyla ilgili yaptığı açıklamada ABD başkanı Donald Trump ve Başkan Yardımcısı Mike Pence'in Wajngarten ile 'neredeyse hiçbir etkileşimde bulunmadığını' duyurdu.

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada, "Başkan Trump ve Başkan Yardımcısı Pence Koronavirüs teşhisi konulan Brezilyalı yetkiliyle neredeyse hiçbir etkileşimde bulunmadı. Şu aşamada Koronavirüs testi yaptırmalarına gerek yok" denildi.

Fed faiz indirdi, Bitcoin 63 bin doları aştı! Burun ameliyatı ağrı yapar mı? Uyuşturucu baronu Urfi Çetinkaya cezaevinde öldü
Sonraki Haber