Donald Trump'ın playboy modeli Victoria Zdrok ile yaşadığı ilişkinin detayları!

Şu anda ABD Başkanı olan Trump'ın zamanında romantik ilişkilere nasıl yaklaştığını birinci ağızdan öğrenebilirsiniz.

Victoria zdrok, '90'lı yıllarda playboy modeliyken donald trump ile birkaç  gece dışarı çıktıklarını söylüyor.

Zdrok, Trump'ın onu aradığını playboy'u direkt arayarak ona zdrok ile bir buluşma ayarlanmasını isteyip, "Playboy promotions'dan bir telefon geldi ve trump'ın atlantic city'deki casino'larından birinin reklam kampanyası için bir kız aradığını söylediler... ama sonra anladım ki reklam için kız falan aramıyormuş. tek derdi benimle buluşmakmış" dediğini anlatıyor 2004 yılında Chaunce Hayden'e verdiği röportajda. Devamı ise şu şekilde;

"Sürekli hangi kadınların ona aşık olduğunu anlatıyordu ve onu sürekli aradıklarından ve takip ettiklerinden bahsedip duruyordu ki bir kadını buluşmada hiç de özel hissettirecek bir şey değil. Sürekli bahsettiği bir başka şey de ne kadar büyük bir aşık olduğuydu. Bana aynen şu cümleyi kurdu, 'bir kere benimle aşk yaşadığında, başka kimseyle aşk yaşayamayacaksın.' iğrençti!"

Semih ve Ayşenur cinayetten dakikalar önce bakın ne yapmışlar! Meteoroloji 12 kente yağış uyarısı yaptı! İşte il il sıcaklıklar... 1 milyon dolar değerindeki villasına Cevdet Türkyolu çöktü... 2025 asgari ücret ne kadar olacak? Depremde görev yapan kadavra köpekleri tepki verdi Gaziantep'te 6 kişinin öldüğü aile katliamının sebebi belli oldu!