Donald Trump'ın playboy modeli Victoria Zdrok ile yaşadığı ilişkinin detayları!

Yine Victoria'nın anlattığına göre buluşmalardan birinin sonunda Donald Victoria'yı öpmeye çalışmış ve yine ne kadar harika olduğundan bahsetmiş. "Hep bir kızdan bahsedip duruyordu, bir supermodel. Kızı çok sevdiğini ama artık onunla dışarı çıkamayacağını çünkü onun yarı siyahi olduğunu öğrendiğini anlattı. Bu onun itibari için kötü olurmuş... Bana bir kez bile benimle ilgili bir şey sormadı. Bu bir kızın canını en çok sıkan şeydir. Onu çok boş, sığ, sahte ve gösterişçi buluyordum."

2004 yılında bu röportajı öğrenen Trump Chaunce Hayden'la bir telefon görüşmesi yaparak, bunu yayınlamamasını istemiş. İsterken de, "bu kadınla bırak buluşmayı kim olduğunu bile bilmiyorum. üçüncü sınıf bir kadın işte" diye eklediği iddia ediliyor.

Semih ve Ayşenur cinayetten dakikalar önce bakın ne yapmışlar! Meteoroloji 12 kente yağış uyarısı yaptı! İşte il il sıcaklıklar... 1 milyon dolar değerindeki villasına Cevdet Türkyolu çöktü... 2025 asgari ücret ne kadar olacak? Depremde görev yapan kadavra köpekleri tepki verdi Gaziantep'te 6 kişinin öldüğü aile katliamının sebebi belli oldu!