TSK'nın çelik yumrukları! İşte TSK'nın envanterindeki kara araçları ve bilinmeyen özellikleri!

Türk Silahlı Kuvvetleri, modern teknolojisi ve eğitimli personeliyle güvenlikte çıtayı yükseltiyor. Uluslararası başarıları ve etkileyici operasyonlarıyla dikkat çeken TSK, güçlü envanteriyle ülkemizin savunma gücünü her geçen gün artırıyor. Peki TSK envanterindeki kara araçları hangileri? İşte TSK'nın çelik yumrukları...

Son yıllarda gerçekleştirdiği etkileyici operasyonlarla dikkat çeken Türk Silahlı Kuvvetleri savunma sanayisindeki yenilikçi yatırımlarıyla da adından söz ettiriyor.

Kara, hava ve deniz kuvvetleri arasındaki uyum ve koordinasyon, ülkemizin savunma kapasitesini her geçen gün güçlendiriyor.

Gelişmiş envanteri ve eğitimli personeli ile TSK, ülke güvenliğini en üst seviyede sağlamak için kararlılıkla görevini sürdürüyor.

Altay ana muharebe tankı ile en üst kabiliyet noktasına ulaşan Türk savunma sanayii; paletli zırhlı, tekerlekli zırhlı, taktik tekerlekli, istihkâm ve toplumsal müdahale sınıfı araçlar yanında insansız kara araçları ve silahlı kuleler konusunda geniş bir ürün portföyüne sahip.

İşte Türkiye'nin kara araçları ve az bilinen özellikleri...

"Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! İşte 20 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Kerem Aktürkoğlu, şova Şampiyonlar Ligi'nde de devam etti! Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde ABD ve 4 ülkeden Orta Doğu kararı! Resmen duyurdular...