Türk futbolunu ayağa kaldıracak iddia: “Fenerbahçe maçında MHK Başkanı VAR odasını arıyor, sonra ortalık karışıyor! Bu kayıtların ortaya çıkması lazım”

Fenerbahçe - Kasımpaşa maçında yaşanan penaltı pozisyonları gündemi sarsmaya devam ediyor. Verilen ve verilmeyen penaltı pozisyonlarıyla ilgili tartışmalar devam ederken, herkesi şaşkına çeviren bir iddia ortaya atıldı. Gazeteci Ferudun Niğdelioğlu, MHK Başkanı Ahmet İbanoğlu’nun maç devam ederken VAR odasını aradığını iddia etti. İşte yaşananlar…

FENERBAHÇE MAÇINDA MHK BAŞKANINDAN VAR ODASINA ŞOK TELEFON!

Süper Lig’in 27. haftasında oynanan Fenerbahçe - Kasımpaşa mücadelesi, son dakikada atılan penaltı golüyle ev sahibi ekibin 2-1 üstünlüğüyle sona erdi. Mücadele sonrası verilen ve verilmeyen penaltı kararları gündemi bir hayli meşgul etti. Son çıkan haberler konuyu farklı bir boyuta taşıdı.

Büyük kurnazlık: Narin cinayetinde deliller bakın nasıl karartılmış! Galatasaray Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde! Resmen açıkladılar Narin Güran'ın dereden çıkarılma anı ortaya çıktı! Narin'in 19 gün neden bulunamadığı ortaya çıktı! Narin Güran cinayetindeki 18 dakikalık sır perdesinde neler yaşandı? Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı!