Türk havacılığının yeni üyesi! Eğitim ve genel maksat uçağı Troy T200 ilk kez pistte

Troy T200'ün pazar potansiyeline ilişkin de bilgiler veren Balcı, şunları kaydetti:


"Bu sınıfta bir uçak almaya çalıştığınızda size minimum 1-1,5 sene sonrasına gün veriyorlar. Büyük bir pazar ve pandemiden sonra çok daha fazla büyümeye başladı, çok fazla talep var. Fabrikalar da buna yetişemiyor. Hedefimiz 2023 yılını testler ve sertifikasyonla geçirip 2024 itibarıyla seri üretime geçip satışlara başlamak.

İlk etapta T200'de aslında uçak yapmayı öğrendik. Bu tecrübelerimizle, sadece iki koltuk koyarak, motoru değiştirip daha da güçlendirerek 4 kişilik bir uçağımız şu an hazır. Bunun yanında gövdeyi 80 santim daha uzatıp 6 kişiliğe büyüteceğiz. Uçağımızı ilaçlama ve yangın söndürme amaçlı da kullanılabilir hale getireceğiz."

Çocukları tehdit edip şantaj yaptığı iddia edildi! Açıklama geldi... En değerli Türk futbolcu belli oldu: Listede beklemeyen sürpriz! "Biz o çocuğun adını bile duymadık. Kardeşimin iki kedisi vardı" Türkiye'yi yasa boğan o kara günde neler yaşandı? Emekli maaş promosyonları 24 bin TL'ye kadar çıktı Mauro Icardi'nin sözleşmesindeki madde ortaya çıktı!