Türk helikopteri sanıp cenazeyi terk edenler oldu

Pennsylvania'da düzenlenen F. Gülen'in cenaze töreni sırasında yaşanan helikopterli ilginç anlar, sosyal medyada alay konusu oldu.

FETÖ elebaşı Gülen'in cenazesinde trajikomik anlar yaşnadı. Tepelerinde dolaşan helikopterden tedirgin olan FETÖ'cüler için anında bir anons yapıldı: Yukardaki helikopter polis helikopteri, güvenlik gerekçesiyle burada. Herhangi bir şey yok. Onlar güvenliği sağlamak üzere buradalar.

Gülen'in Cenazesinde Helikopter Paniği

Pennsylvania'da düzenlenen F. Gülen'in cenaze töreni sırasında yaşanan ilginç anlar, sosyal medyada alay konusu oldu. FETÖ elebaşının cenaze namazı için stadyumda toplanan kalabalık, beklenmedik bir panik anı yaşadı.

Görüntülerde dikkat çeken detaylar:
- Katılımcıların çoğunun yüzlerini şapka ve maskelerle gizlemeye çalışması
- Stadyumda namaz için saf tutmuş yüzlerce kişinin aniden telaşa kapılması
- Gökyüzünde beliren helikopter karşısında yaşanan toplu panik
- Hemen ardından gelen "Bu bir polis helikopteri, endişelenmeyin" şeklindeki anons

Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, özellikle helikopter anında yaşanan panik anları nedeniyle çok sayıda yorum ve eleştiriye konu oldu.

Gülen'in cenazesine katılımın beklenenden düşük olduğu gözlemlenirken, katılanların kimliklerini gizleme çabaları da dikkat çeken bir diğer unsur olarak öne çıktı.

Bu olay, örgüt mensuplarının yaşadığı tedirginliği ve güvensizlik duygusunu gözler önüne sererken, sosyal medyada mizah konusu haline geldi. Yaşanan panik anının videoları kısa sürede viral oldu ve çeşitli platformlarda paylaşıldı.

Mustafa Sandal ile eşi Melisa Sütşurup neden kavga etti? Ayrıldılar mı Galatasaray - Beşiktaş derbisinde tüm gözler golcülerde "Kimse yağlı urgan ölçüştürmesin. Heveslerini kursaklarında bırakırız"
Sonraki Haber