Kavurucu sıcaklara kısa bir mola! Meteorolojiden 16 il için sarı kodlu uyarı: Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor

DENİZLERDE HAVA
Karadeniz ve Marmara’da fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ
Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, batısı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz'de güney ve güneybatıdan 3 ila 5, öğle saatlerinden itibaren batı ve kuzeybatıdan 4 ila 6, doğusu akşam saatlerinde güneybatıdan yer yer 7; Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan, doğusu kuzeydoğudan 3 ila 5, gece batısı kuzeybatıdan 5 ila 7 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, yer yer 2,0 ila 3.0 m, Görüş: İyi.

MARMARA
Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5, öğle saatlerinde itibaren kuzeybatıdan 4 ila 6 yer yer 7 kuvvetinde Dalga: 1,0 ila 2,0 m, Görüş: İyi.

EGE
Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de batı ve güneybatıdan, öğle saatlerinden itibaren kuzeydoğudan 3 ila 5; Güney Ege'de batı ve kuzeybatıdan, kuzeyi akşam saatlerine kadar güneybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, Görüş: İyi.

AKDENİZ
Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Batı Akdeniz'de batı ve güneybatıdan, akşam batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5, batısı 4 ila 6; Doğu Akdeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan, öğle saatlerinden itibaren batı ve güneybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, batısı 1,5 ila 2,5 m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ
Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu; Rüzgar; Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4, yer yer 5 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,75 m; Görüş: İyi.

Narin'in büyük abisinden katil kim sorusuna cevap gibi paylaşım Galatasaray'ın derbi ilk 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan bir ilk daha Galatasaray Beşiktaş şifresiz canlı izle beIN Sports goller MasterChef Beyza yarışmadan ayrıldı mı? Derbinin bilet fiyatları çok mu ucuz? Beşiktaş'ın derbideki 11'i belli oldu! Van Bronckhorst'un imha timi