Kavurucu sıcaklara kısa bir mola! Meteorolojiden 16 il için sarı kodlu uyarı: Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor

BÖLGELERİMİZDE HAVA
MARMARA
Parçalı ve yer yer çok bulutlu, kuzey ve doğusunun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Trakya ile, İstanbul, Kocaeli, Yalova, Sakarya çevreleri ile Bursa ve Balıkesir'in kuzeyinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

EDİRNE °C, 29°C
Parçalı ve çok bulutlu, yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yerel kuvvetli olması bekleniyor.

İSTANBUL °C, 34°C
Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yerel kuvvetli olması bekleniyor.

KIRKLARELİ °C, 30°C
Parçalı ve çok bulutlu, yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yerel kuvvetli olması bekleniyor.

KOCAELİ °C, 36°C
Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yerel kuvvetli olması bekleniyor.

Gıda sahtekarları yine iş başında! Sucuğa eşek eti karıştırmışlar 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı Emekli ve asgari ücret zammı ne kadar olacak? İtalyanlar Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü transferini duyurdu Poşetteki kan insana ait değilmiş İstanbul Boğazı'nda 1 Milyonluk düğün! Hazırlıkları 1 yıl sürdü