Meteoroloji uyardı! 3 şehirde şiddetli yağmur bekleniyor

DENİZLERDE HAVA
Doğu Karadeniz'de kuvvetli fırtına, Batı Karadeniz'in doğusu ile Marmara'da fırtına, Ege ve Batı Akdeniz'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ
Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz'de güney ve güneydoğudan 3 ila 5, öğle saatlerinden sonra geneli batı ve kuzeybatıdan 4 ila 6, doğusu 5 ila 7, zamanla 8, Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan 3 ila 5, akşam saatlerinden sonra 5 ila 7, zamanla 8, yer yer 9 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, Orta ve Doğu Karadeniz akşam saatlerinde 3,5 ila 4,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA
Hava Durumu: Çok bulutlu, gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Güney ve güneybatı, sabah saatlerinden itibaren batı ve kuzeybatıdan 5 ila 7, yer yer 8 kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m sabah yer yer 3,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE
Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, kuzeyi sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege'de güney ve güneybatı, öğle saatlerinden sonra kuzeybatı, kuzeyi kuzeydoğudan 4 ila 6, ilk saatlerde kuzeyi 7, Güney Ege'de güney ve güneybatıdan 4 ila 6, öğle saatlerinden sonra kuzeybatıdan 5 ila 7 kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5, yer yer 3,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ
Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Batı Akdeniz'de kuzey ve kuzeybatıdan, öğle saatlerinde Antalya Körfezi güneybatıdan 3 ila 5, batısı 4 ila 6, öğle saatlerinden sonra 5 ila 7, Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m öğle saatlerinden sonra batısı 3,0m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ
Hava Durumu: Az bulutlu ve açık; Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5, yer yer 4 ila 6 kuvvetinde; Dalga: 0,25 ila 0,75 m; Görüş: İyi.

Metin Arolat bu fotoğraftan sadece ben kaldım demişti... Fenerbahçe'nin derbi 11'i belli oldu! Jose Mourinho'dan sürpriz Galatasaray'ın derbi ilk 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan sürpriz karar Çalışan emekliler dikkat! Maaşınız kesintiye uğrayabilir... Kadıköy buz kesti, Aslan dev derbide kükredi! İşte 21 Eylül 2024 güncel benzin fiyatları