Kavurucu sıcaklara kısa bir mola! Meteorolojiden 5 il için kuvvetli yağış uyarısı

BATI KARADENİZ
Parçalı ve yer yer çok bulutlu, zamanla Sinop çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU °C, 28°C
Parçalı ve yer yer çok bulutlu

DÜZCE °C, 29°C
Parçalı bulutlu

SİNOP °C, 28°C
Parçalı ve yer yer çok bulutlu, zamanla yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ZONGULDAK °C, 24°C
Parçalı bulutlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ
Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz ile Tokat çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Rize çevreleri ile Artvin kıyılarında çok kuvvetli, Ordu, Giresun ve Trabzon’un iç kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor.

AMASYA °C, 29°C
Parçalı ve çok bulutlu

ARTVİN °C, 21°C
Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kıyı kesimlerinde yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.

SAMSUN °C, 26°C
Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

TRABZON °C, 25°C
Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların iç kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

"O vahşi yaptı, kendi ailemden şüphelenmiyorum" Kadir Ezildi'nin tesettürlü nişanlısının türbansız hali yayınlandı! Asgari ücret zammı ne kadar olacak? İşte 2025 için konuşulan 3 rakam! Altın fiyatları düşüşte! Galatasaray taraftarını kahreden Victor Osimhen haberi: Çıkış maddesi! Meteorolojiden 17 il için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı!