Meteorolojiden 13 il için kuvvetli yağış uyarısı!

İÇ ANADOLU
Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, öğle saatlerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. Bölgenin doğusunda toz taşınımı bekleniyor.

ANKARA °C, 19°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yerel kuvvetli olması bekleniyor.

ESKİŞEHİR °C, 20°C
Parçalı ve çok bulutlu, doğusu aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

KONYA °C, 21°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kuzey ve doğusunda yerel kuvvetli olması bekleniyor.

SİVAS °C, 22°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

Kadıköy buz kesti, Aslan dev derbide kükredi! Hasan Şaş'tan şok Fatih Terim açıklaması! "Beni ambulansla getirtti" 2024'ün en memnun eden 10 arabası belli oldu Jose Mourinho: Salakça bir cevap olarak görülecek ama... Okan Buruk: ... bu yüzden rahat maç oldu! Kadıköy'de tartışmalı pozisyon: Fenerbahçe derbide penaltı kazandı!