Meteorolojiden İstanbul dahil birçok il için fırtına ve kar uyarısı! Çok kuvvetli geliyor...

DENİZLERDE HAVA
Kuzey Ege’de kuvvetli fırtına; Batı Karadeniz, Marmara, Güney Ege ve Akdeniz'de fırtına bekleniyor.

KARADENİZ
Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Batı Karadeniz’in batısı kuvvetli olmak üzere aralıklı yağmur ve karla karışık yağmurlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5, akşam saatlerinden itibaren 6, batısı 6 ila 8; Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan, akşam saatlerinden itibaren güneybatıdan 3 ila 5, bugün (Pazar) akşam saatlerinde batısı batıdan, akşam saatlerinden itibaren batısı kuzeydoğudan 6 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, batısı 3,0 m, yer yer 3,5 m; Görüş: İyi, yağış anında orta; kuvvetli yağış ve fırtına anında zayıf.

MARMARA
Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, yerel kuvvetli olmak üzere yağmur ve karla karışık yağmurlu, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde, Dalga: 2,0 ila 3,0 m; Görüş: Orta.

EGE
Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 6 ila 8, gece saatlerinde 9; Güney Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde, Dalga: 2,5 ila 3,5 m, kuzeyi gece saatlerinde 4,0 m; Görüş: İyi, yağış anında orta; fırtına anında zayıf.

AKDENİZ
Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, güneyi kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Akdeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 5 ila 7, gece saatlerinde açıkları 8; Doğu Akdeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 5 ila 7, akşam saatlerinden itibaren 8 kuvvetinde, Dalga: 2,0 ila 3,0 m, yer yer 3,5 m; Görüş: İyi, yağış anında orta; kuvvetli yağış anında zayıf.

VAN GÖLÜ
Hava Durumu: Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı; Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 yer yer 5 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,75 m; Görüş: İyi, yağış anında orta.

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... Metin Arolat bu fotoğraftan sadece ben kaldım demişti... Çalışan emekliler dikkat! Maaşınız kesintiye uğrayabilir... Fenerbahçe'nin derbi 11'i belli oldu! Jose Mourinho'dan sürpriz Galatasaray'ın derbi ilk 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan sürpriz karar Victor Osimhen'in Galatasaray'a transferinin perde arkası aralandı!