Meteorolojiden 6 il için fırtına uyarısı! O illerde kuvvetli yağış bekleniyor

DENİZLERDE HAVA
Ege açıklarında fırtına; Ege ve Batı Akdeniz’de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ
Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, doğusu aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı; Rüzgar: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan, sabah saatlerinde doğusu kuzeybatıdan 3 ila 5; Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan 4 ila 6, doğusu 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, yer yer 2,5 m; Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA
Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5, öğle saatlerinden sonra 6 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5 m, öğle saatlerinden sonra 2,0 m; Görüş: İyi.

EGE
Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan güneyi kuzey ve kuzeybatıdan 5 ila 7, açıkları 8 kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5 m açıkları yer yer 3,5 m; Görüş: İyi.

AKDENİZ
Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, akşam saatlerine kadar Doğu Akdeniz’in doğusu sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı; Rüzgar: Batı Akdeniz’de batı ve kuzeybatıdan, öğle saatlerinden sonra güneybatıdan 4 ila 6, sabah saatlerinde Antalya Körfezi’nin batısı kuzeydoğudan 5 ila 7; Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatıdan 4 ila 6 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, yer yer 2,5 m; Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ
Hava Durumu: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı; Rüzgar; Doğu ve kuzeydoğudan, öğle saatlerinden sonra güneybatıdan 3 ila 5, akşam ve gece saatlerinde 6 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,75 m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

Semih Çelik'i destekleyip örgütleştiler: Bebek bacakları keseceğiz! Kız çocuğunun genital bölgesine kolonya döktürüp yaktırdılar! Fatih Portakal'a göre Süleyman Soylu'nun suçlu olduğu cinayetler! Adli bilişim uzmanından banka müşterilerine uyarı! İşte Semih Çelik tarafından katledilen İkbal'in son görüntüsü! Bankalarda Akbank teyakkuzu