Meteoroloji uyardı! Yağmur ve kar geliyor

DENİZLERDE HAVA
Güney Ege’de fırtına, Kuzey Ege’de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ
Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, doğusu yer yer sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan 2 ila 4; Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA
Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgar: Doğu ve güneydoğu, akşam kuzeydoğudan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5 m, Görüş: İyi.

EGE
Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, yer yer sağanak yağışlı, Rüzgar: Güney ve güneydoğudan 3 ila 5, akşam saatlerinden itibaren 4 ila 6, gece 5 ila 7, güneyinin açıkları 8 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, akşam 2,5 m, gece 3,0 ila 4,0m Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ
Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, yer yer sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Akdeniz'de batı ve güneybatıdan, sabah saatlerinde kuzeyli yönlerden 3 ila 5; Doğu Akdeniz'de kuzey ve kuzeydoğu, öğle saatlerinden sonra güneybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ
Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu; Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan, öğle saatlerinde güneybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5 m; Görüş: İyi.

Kadıköy buz kesti, Aslan dev derbide kükredi! Metin Arolat'ı dostları yalnız bırakmadı Süper Lig'de 2024-2025 sezonunun şampiyonu Galatasaray "F.Bahçe'nin penaltısı fiyasko! G.Saray kırmızı kart görmeliydi" Ludditler Haklı Mıydı? Jose Mourinho: Salakça bir cevap olarak görülecek ama...