Meteorolojiden 13 il için kuvvetli yağış uyarısı!

DENİZLERDE HAVA
Doğu Karadeniz’in batısı, Marmara, Ege ve Van Gölü’nde fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ
Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, doğusu sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı; Rüzgar: Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5; Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan 5 ila 7 , doğusunda batı ve güneybatı zamanla kuzeybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0 m, Doğu Karadeniz’in batısında 1,5 ila 2,5 m yer yer 3,0 m; Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA
Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu; Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6 bu akşam yer yer 7 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, güneyinde yer yer 2,5 m; Görüş: İyi.

EGE
Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu; Rüzgar: Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğudan Ege’de kuzey ve kuzeybatıdan 4 ila 6 zaman zaman 7 kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5 m açıklarında yer yer 3,0 m; Görüş: İyi.

AKDENİZ
Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu; Rüzgar: Batı Akdeniz’de kuzey ve kuzeydoğu batısı batı yönlerden 3 ila 5; Doğu Akdeniz’de güney ve güneybatı , batısı doğu ve kuzeydoğu zamanla güneydoğudan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m; Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ
Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu; Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan 4 ila 6 zaman zaman 7 kuvvetinde, Dalga: 0,50 ila 1,25 m; Görüş: İyi.

Kız çocuğunun genital bölgesine kolonya döktürüp yaktırdılar! Fatih Portakal'a göre Süleyman Soylu'nun suçlu olduğu cinayetler! Bankalarda Akbank teyakkuzu İkbal Uzuner ve katili Semih Çelik'in son görüntüleri ortaya çıktı! Adli bilişim uzmanından banka müşterilerine uyarı! "Oğlun kızımın beynini yıkıyor, beraber intihar edecekler"