Meteorolojiden 8 il için kuvvetli yağış uyarısı! Marmara ve Ege'de fırtınaya dikkat

DENİZLERDE HAVA
Ege’de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ
Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, doğusu aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı; Rüzgar: Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan, doğusu güneybatıdan 3 ila 5; Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5, akşam saatlerine kadar batısı 6 kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0 m, Doğu Karadeniz’in batısında yer yer 2,5 m; Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA
Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu; Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m; Görüş: İyi.

EGE
Hava Durumu: Az bulutlu ve açık; Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan, güneyi kuzeybatıdan 4 ila 6 yer yer 7 kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5 m yer yer 3,0 m; Görüş: İyi.

AKDENİZ
Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu; Rüzgar: Batı Akdeniz’de batı ve güneybatıdan, batısı kuzeybatıdan 3 ila 5, Antalya Körfezi sabah saatlerinde kuzeydoğudan 6; Doğu Akdeniz’de güney ve güneybatıdan, gece saatlerinde batısı kuzeydoğudan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m; Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ
Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı; Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan, öğle saatlerinden sonra güneybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,75 m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

"Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! Akbank'ta hesabı olan soyuluyor! İşte 20 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Kerem Aktürkoğlu, şova Şampiyonlar Ligi'nde de devam etti! ABD ve 4 ülkeden Orta Doğu kararı! Resmen duyurdular...