Türkiye genelinde hava nasıl olacak? Meteorolojiden açıklama (24 ARALIK)

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre yurt genelinde kuvvetli yağışların beklenmediği hava sıcaklıklarının ise mevsim normallerinde seyredeceği açıklandı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. İç ve batı kesimlerinin çok bulutlu, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Marmara ile iç ve doğu bölgelerde pus ve sis bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı, Akdeniz kıyıları ile Doğu Anadolu'da mevsim normallerinin üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle sakin olacağı, zamanla iç ve doğu kesimlerde kuzeyli yönlerden hafif eseceği tahmin ediliyor.

UYARILAR
Güncel Meteorolojik Uyarı Bulunmamaktadır.

BÖLGELERİMİZDE HAVA
MARMARA
Parçalı bulutlu, Trakya kesiminin çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Metin Arolat'ı dostları yalnız bırakmadı Süper Lig'de 2024-2025 sezonunun şampiyonu Galatasaray "F.Bahçe'nin penaltısı fiyasko! G.Saray kırmızı kart görmeliydi" Beşiktaş pes etmedi, Immobile uzatmalarda 3 puanı getirdi! "Bu kadının Allah'ı yok!" Sel sonrası Karadeniz'in rengi değişti