Türkiye zirvede! Ortadoğu'nun en güçlü ülkeleri belli oldu

Ortadoğu'nun en güçlü ülkeleri belli oldu. ABD merkezli Global Firepower isimli şirket tarafından yapılan araştırma sonrasında, Ortadoğu ülkeleri, Güç Endeksi (PwrIndx) puanını belirlemek için şirket içi formülündeki 60'tan fazla faktörü yer aldı. Türkiye'nin birinci sırada yer aldığı listede, ülkelerin teknolojileri, kazançları, askeri birim miktarları, mali durumları, lojistikleri, hareket kabiliyetleri ve coğrafi konumları gibi 60 faktör baz alındı. İşte Orta Doğu'nun en güçlü ülkeleri...

Ortadoğu'nun en güçlü ülkeleri belli oldu. 

Bu yılın başında ABD merkezli Global Firepower tarafından yapılan araştırma sonrasında Ortadoğu'daki güç sıralaması belli oldu ve Türkiye'nin 2024 yılındaki coğrafi ve askeri güç konumu belirlendi.

Büyük kurnazlık: Narin cinayetinde deliller bakın nasıl karartılmış! Galatasaray Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde! Resmen açıkladılar Narin Güran'ın dereden çıkarılma anı ortaya çıktı! Narin'in 19 gün neden bulunamadığı ortaya çıktı! Narin Güran cinayetindeki 18 dakikalık sır perdesinde neler yaşandı? Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı!