Türkiye'nin konuştuğu katil Semih Çelik'in mesajlarına ünlü şarkıcı Ece Seçkin'den dikkat uyarısı: "En büyük tehlike burada"

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin, son günlerde gündeme gelen katil Semih Çelik olayının ardından yaptığı dikkat çekici paylaşımla, 'incel' olarak adlandırılan grupların popüler kültürle olan tehlikeli ilişkisine dikkat çekti. Katil Semih Çelik'in discord üzerinden dahil olduğu incel grubunun özelliği nedir? İncel ne demek? İşte Ece Seçkin'in çok uyardım dediği o açıklaması...

Ece Seçkin, katil Semih Çelik'in discord üzerinden dahil olduğu incel grubuna dikkat çekti. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bu grupların 'Fight Club' ve 'Matrix' gibi filmlerden ilham aldıklarını iddia etti. Şarkıcının bu iddiası, 'incel' fenomeninin daha derinlemesine incelenmesi gerektiği yönünde yeni bir tartışma başlattı.

Kereste'de kan donduran mesajlar ortaya çıktı! "Oğlun kızımın beynini yıkıyor, beraber intihar edecekler" İkbal'in babası olay gününü anlattı Narin'in evinde katledildiği sonucuna varıldı: TV'deki halı detayı... Savunma bütçesi en yüksek olan ülkeler açıklandı! Köpeğiyle birlikte yürüyerek dünyayı dolaştı!