Türkiye'nin konuştuğu katil Semih Çelik'in mesajlarına ünlü şarkıcı Ece Seçkin'den dikkat uyarısı: "En büyük tehlike burada"

O PAYLAŞIMINA YORUM YAĞDI

"Bu çağda malesef hikikomori,incel vb sorunlar daha da büyüyecek gibi artık aileler çocuklarına telefon, tablet verip yüzüne bile bakmıyorlar biz eskiden sokaklarda arkadaşlarımızla oyunlar oynar eğlenirdik aklımıza böyle saçma salak şeyler hiç gelmezdi internet çağının faydası da var zararı da burda iş profesyonellere düşüyor ciddi adımlar atmak gerekiyor"

"Emin misiniz hangisinin doğru olduğuna? Çocukken sokaktaki arkadaşlarının tecavüzüne uğrayan erkek arkadaşlarım var. Doğruyu yanlışı bilmez oldum ben."

"Siber zorbalık berbat halde. Bilişimin öneminden bahsederken yetkili mercilere gençler herşeyi kullanmasını biliyor yav cevabını alıyorduk. Yıllarca söyledik ama anlatamadik..."

Kereste'de kan donduran mesajlar ortaya çıktı! "Oğlun kızımın beynini yıkıyor, beraber intihar edecekler" İkbal'in babası olay gününü anlattı Narin'in evinde katledildiği sonucuna varıldı: TV'deki halı detayı... Savunma bütçesi en yüksek olan ülkeler açıklandı! En düşük emekli maaşında rakam netleşiyor! Son 3 veri kaldı