Türkiye'nin konuştuğu katil Semih Çelik'in mesajlarına ünlü şarkıcı Ece Seçkin'den dikkat uyarısı: "En büyük tehlike burada"

PEKİ, NEDİR BU İNCEL?

İngilizce 'involuntary celibacy' (istemsiz bekârlık) kelimelerinin kısaltması olan 'incel', kadınlara ve topluma düşmanlık besleyen, şiddet eğilimi gösteren bir erkek alt kültürü olarak tanımlanıyor. Bu gruplar, genellikle kendilerini toplum tarafından dışlanmış ve kadınlar tarafından reddedilmiş hissediyor.

POPÜLER KÜLTÜRÜN ROLÜ NEDİR?

Ece Seçkin'in de vurguladığı gibi, bazı 'incel'ler, 'Fight Club' ve 'Matrix' gibi filmlerdeki anti-kahramanları kendilerine örnek alıyor. Bu filmlerdeki isyan ve sistem karşıtı mesajlar, 'incel'lerin şiddet eğilimlerini güçlendirebiliyor.

İkbal'in babası olay gününü anlattı Savunma bütçesi en yüksek olan ülkeler açıklandı! En düşük emekli maaşında rakam netleşiyor! Son 3 veri kaldı Kerem Aktürkoğlu'ndan sonra Benfica'ya bir de Fenerbahçeli yıldız Meteoroloji 3 kent için uyardı! İşte yurt genelinde hava durumu Milli Emlak'tan 9 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa satışı